Reunie 2015

 

Texel was ditmaal gekozen. Met 8 man van 244 (Roel was op het laatste moment afgevallen) maakten we met de Teso de overtocht naar het eiland....  9 man moet ik zeggen, want we hadden een gast uit 243 in ons midden: Harrie harsveld (voor de mensen die hem niet kennen heet hij Marel) 
Nadat we ons hadden ingekwartierd in hotel De Kievit, verplaatsten we ons naar de golfbaan, waar we een heuse clinic door instructeur Joost kregen voorgeschoteld. Dat hij met een stel hardleerse oud-Mariniers te maken had had hij snel door en liet ons na een uurtje achter op de PAR3 baan. We gingen de onderlinge strijd aan die niet helemaal gelijk op liep, want enkelen onder ons hadden uiteraard eigen spelregels bedacht en anderen hielden weer een dubbele boekhouding bij. 

 

Om het zweet op onze ruggen te laten drogen, nestelden we ons op het golfterras, waar we onze 243 maat Harrie verwelkomden. We dineerden in een pizzaria in De Cocksdorp, waar we het ons goed lieten smaken en zetten onze diepgaande gesprekken later voort aan de bar van ons hotel. Het blijft verbazingwekkend dat de eindeloze stroom aan (sterke) verhalen nooit schijnt op te drogen. Maar wellicht kwam dit nu ook doordat we vers bloed (Harrie) in ons midden hadden.

We sliepen op een zaaltje waarbij we behalve van behalve de muggen ook behoorlijk last hadden van het gesnurk van enkelen. In dit geval, hoe kleiner het ventje, hoe harder het gesnurk...

 

Na het ontbijt vertrokken we naar de Koog voor een strandwandeling en een terrasje bij Strandpaviljoen 19, waarna we weer naar de Teso vertrokken. Het zat er helaas weer op, maar we kunnen weer teren op een geweldig weekend.

 

 

  Mariniers Homepage