Reunie 2013

Dit was een echte Reünie, misschien wel één van de beste tot nu toe, alhoewel ik daarmee voorgaande jaargangen beslist te kort doe. Onze Dirk had het echt perfect geregeld ! De groep was ook groter dan ooit, mede doordat nu ook de laatsten met FLO zijn gegaan. Met vers bloed in de gelederen konden we de (sterke) verhalen weer ruimschoots uitbreiden.

Terwijl Rob alvast kwartier aan het maken was op het kampeerterrein, verzamelde de rest bij het Tjeukemeer voor de boottocht. Nadat de groep compleet was, was er de afvaart. Met koffie, bier, wijn, versnaperingen en prima weer was dit een paar uur goed vertoeven....
Daarna op weg naar de Veenkuil, waar we ons bivak op sloegen. Met militaire coördinatie was dit in een mum van tijd gelukt, terwijl onze (ingehuurde) kok alvast het eerste broodje hamburger gereed zette. Onder het genot van (veel) eten en (nog meer) drank, barstten de verhalen en anekdotes los. Vuurkorfje erbij......top!

De volgende morgen, na een nacht vol plensbuien, werd het kletnatte tentenkamp ingepakt en nadat we toch nog even een kampvuurtje hadden aangestoken om de resterende tijd voor het ontbijt te doden, was het uiteindelijk afreizen naar de Wipkip.
En ook hier moet het worden gezegd: een perfecte plaats om ons te laven aan de meest uiteenlopende lekkernijen.

Uiteindelijk moesten we weer afscheid van elkaar nemen en zijn we allemaal met een tevreden gevoel op weg naar huis gegaan.
Één ding is zeker... over twee jaar is 244 weer bij elkaar.

                                                                                                                                           Mariniers homepage