Reunie 2011

... en weer kwamen we in oktober onder ideale weersomstandigheden bijeen. Ditmaal in Durbuy, BelgiŽ, en het schitterende weer zorgde er voor dat ons voorgenomen drie-stappenplan volledig in duigen viel. Ten eerste zouden we vanaf het plein in het centrum een wandeling (beklimming) maken naar de BelvedŤre, hoog boven het plein. Maar het bier op het terras en de warme zon vertroebelde al snel onze sportieve voornemens.

Later die middag stond er een bezoek aan een lokale bierbrouwer op de agenda. Dit bleek een rondleiding van 20 seconden en we namen met veel genoegen als alternatief wederom plaats op een terras met een glas van het lokale merk 'Marckloff'. (Het glas staat nog steeds in mijn trofeeŽnkast)

De volgende dag zouden we (sportief als we toch van huis uit zijn) ons derde onderdeel ten uitvoer brengen...; kanoŽn over de Ourthe. Maar tot volle tevredenheid van enkelen onder ons moesten we onze plannen wederom wijzigen i.v.m. het ontbreken van water in de rivier. Het was al weken te droog en er was een vaarverbod!

Toch waren er genoeg redenen om e.e.a. te vieren. Zo verwelkomden wij onze oude makker Bas Mol, die er voor het eerst bij was. Hij was duidelijk in zijn nopjes en in woord en daad nadrukkelijk aanwezig.

                                                                                                                                           Mariniers homepage