Reunie 2003

Mariniers homepage

We schijnen in de buurt van Barveaux te zitten......... Manuel heeft ons deze keer naar de Belgische Ardennen meegenomen, Walloni.
Deze keer geen veldbedjes, maar heuse hotelkamers. We gaan er op vooruit. Het blijkt een camping te zijn, waar we natuurlijk de Belgische tapjes met open armen ontvangen.... Ook 's avonds ondergaan we gewillig de bourgondische geneugten en laten ons de bouten goed smaken.

......foto ......foto

Buiten aan het bier

Eten aan de bakstafel

 Maar de volgende ochtend hebben Manuel en zijn partner- in- crime voor ons toch iets heel anders in petto......
We moeten langs een wandje gaan abseilen...! Wij nog denken dat het wel zoiets als de befaamde klimtoren zal zijn, maar nee, we komen bedrogen uit.
Het blijkt een "echte" wand te zijn, die voor ons (ouder wordende) gevoel wel 500 meter hoog is.

 
 

   

Toch moet het worden vermeldt, dat wij ons dapper door de opdracht heen hebben geslagen.... Als volwaardig takenboekers klauterden we omhoog en lieten we ons met de moed der wanhoop naar beneden storten. (Bij sommigen hoorden we letterlijk de knieen klapperen)
Maar het abseilen blijkt ons nog steeds in het bloed te zitten en sommigen kregen er maar geen genoeg van. We zijn benieuwd of we dit op latere leeftijd nog gaan evenaren. (Wij denken van niet.... tenslotte zijn we nu al reeds halverwege de veertig)

 

                           .......Mannen, tot in 2005

                                             ?